Cosul dvs:

Niciun produs în coș.

Selectează o Pagină
[wpdreams_ajaxsearchlite]

BIOFIL TRANSILVANIA

Contactează acum!

Ne-am născut în Ţara Făgăraşului, locul din inima Transilvaniei unde obiceiul mâncărurilor sănătoase obţinute din produse naturale dăinuie de sute de ani.
Aici, in inima Romaniei, stim ca alimentaţia este esenţială pentru o viaţă sănătoasă. Si o stii si tu sau inveti acum. Este la fel de bine pentru ca este despre succesul unei vieti sanatoase si implinite.

De aceea, încurajăm şi susţinem permanent consumul de produse naturale, mai ales în cazul celor mici. Poate multi dintre noi, adultii, nu am invatat-o de mici, dar ei au sansa chiar acum.
Si… cum am fi putut sa o facem mai bine, decat oferind chiar noi, produse cheie pentru un astfel de mod de viata castigator?!
Credem că fiecare dintre noi merită să aibă o viaţă lipsită de problemele cauzate de calitatea alimentelor consumate, aşa că ne-am concentrat eforturile către susţinerea unui stil de viaţă ecologic.

Astfel, în 2017, după îndelungi căutări ale celor mai bune fructe şi legume româneşti, am devenit primul magazin online care comercializează doar produse autohtone certificate ecologic (bio).
În prezent, continuăm sa acordam incredere producătorilor locali şi recoltelor acestora şi suntem mândri să recunoaştem că pentru noi calitatea primează în faţa formelor apetisante ale produselor. Suntem constienti ca produsul superior este acela care iti ofera nu doar placerea gustului, ci, in primul rand, satisfactie!

Aducem plus valoare, înainte ca legumele şi fructele proaspete să ajungă la clienţii noştri, prin grija de a le impacheta în ambalaje 100% ecologice, cu ajutorul unor linii de ambalare inovatoare, de ultimă generaţie. Satisfactia noastra cea mai mare este ca produsele noastre sa fie atat despre continut, cat si despre ambalaj
Alege bunul-gust şi bucură-te de roadele pământului ţării în care ne-am născut!