Cosul dvs:

Niciun produs în coș.

Selectează o Pagină
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Comerciant scule și unelte
Fashion
Handmade Artist

Prezintă online gama de produse sau serviciile oferite!

Ne dorim să oferim posibilitatea cât mai multor prestatori și producători să-și expună serviciile și produsele online. Trimite-ne datele de contact, descrierea activității și câteva fotografii reprezentative, iar noi le publicăm pe site. Serviciul este gratuit timp de 2 luni. Împreună dezvoltăm afacerile în mediul online.

beneficii

Platforma

Știm că uneori costurile cu producția nu permit investiții noi în realizarea unui magazin online propriu. De aceea, noi ne ocupăm de partea de promovare online a produselor dvs.

Costuri zero

Publicarea produselor pe site și promovarea acestora este gratuită. Clienții vă vor contacta direct pentru comanda telefonic sau prin e-mail.

Vânzări în românia

Consumatorii caută în fiecare zi produse și servicii online. Prezența pe site-ul nostru vă aduce mai aproape de potențialii clienți.

colaboratorii noștri

Lucrăm deja cu producători și furnizori recunoscuți pentru produsele de calitate. În curând și logo-ul tău poate ocupa un loc în galeria de mai jos. Nu contează dacă ești mic producător sau unul deja cunoscut. Ne dorim să vindem produse de calitate.

Vreau să fiu colaborator!

Acord prelucrarea date

Distribuie acum!