Cosul dvs:

Niciun produs în coș.

Selectează o Pagină
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Dried Fruit Snack

Contactează-ne!

Totul porneşte de la o nevoie…

Majoritatea oamenilor au un program de muncã încãrcat , mãnâncã haotic şi una din provocãrile alimentare sunt GUSTĂRILE, care de cele mai multe ori sunt compuse din croissante, covrigei, biscuiţi, ciocolatã, sandwich-uri, fructe proaspete – mai rar, pentru cã ele trebuie spãlate, se pot srivi, strica, etc..

Ȋn una dintre vacanţele petrecute în afara ţãrii, am primit ca şi snack mere deshidratate şi am redescoperit gustul dulce-acrişor din copilãrie şi o stare de bine.

Revenind,am cãutat ce ne oferã piaţa româneascã. Ȋn supermarket am gãsit mere fabricate în afara ţãrii, de o culoare ireal de vie, lipicioase, care aveau valabilitate dubios de mare.

Pe internet câteva posibilitãţi , dar nici aceleau nu ne-au convins cã ar fi varianta idealã.

Soluţia pe care am gãsit-o şi cu care ne mândrim, este un deshidrator profesionist, complet din oţel inoxidabil, electric, cu reglaj de temperaturã precis.

Fructele atent selecţionate, bine spãlate, le tãiem şi imediat punem pe grãtare, astfel încât acestea nu reuşesc sã se oxideze şi apoi cu mare rãbdare aşteptãm acele ore bune pânã ies fructele deshidratate.

Dupã o perioadã, am inclus smoothie în micul dejun şi în una din zile a fermentat. Datoritã acestei experienţe, a luat naştere conceptul de clãtite din fructe = smoothie deshidratat.

Fructele proaspete sunt pasate, întinse pe tãvi şi deshidratate la temperaturi blânde ore în şir.

Pentru cã ne gândim la mediul înconjurãtor, produsele sunt ambalate în cutii/ pungi de carton sustenabil.